Pitkähihaiset

Pitkähihaisissa paidoissamme on laaja valikoima niin neulepaitoja, puuvillaisia pitkähihaisia, kevyempiä neuleita, ruutupaitoja ja collegepaitoja. Yhdistä kesällä pitkähihaisiin shortsit ja kääri hihat! Kylmemmillä keleillä suosittelemme yhdistelemään valikoimastamme esimerkiksi mustat tai siniset farkut!
Oma räätäli
Pitkähihaisissa paidoissamme on laaja valikoima niin neulepaitoja, puuvillaisia pitkähihaisia, kevyempiä neuleita, ruutupaitoja ja collegepaitoja. Yhdistä kesällä pitkähihaisiin shortsit ja kääri hihat! Kylmemmillä keleillä suosittelemme yhdistelemään valikoimastamme esimerkiksi mustat tai siniset farkut!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       112 tuotetta

      Miesten Pitkähihaiset

      Myymistämme miesten pitkähihaisista paidoista löydät malleja laidasta laitaan. Osa paidoista sisältää printtiä ja osassa tyylikkyyden luo tuotteen väri tai leikkaus. Pitkähihaiset ovat talvella käytännöllinen vaihtoehto takin alle, mutta viileämpinä kesäpäivinä näyttävät miesten pitkähihaiset korvaavat kevyen takin. Pitkähihainen paita on helppo yhdistää tyylikkääseen bleiseriin ja hillittyihin miesten farkkuihin. Laajasta valikoimastamme löydät helpoiten mieleisesi pitkähihaiset rajaamalla hakutuloksia koon, värin ja merkin mukaan. Suosittelemme seuraamaan kokosuosituksia ja materiaalia, sillä pitkähihaiset jotka sisältävät elastaania ovat tyköistuvia ja niistä suosittelemme ottamaan kokoa isomman. Kääri helteillä hihat ja yhdistä valikoimastamme löytyviin miesten chinoihin! Pitkähihaiset ovat vaatekaapin must-have tuote, joka on helppo heittää päälle päivänä kuin päivänä!

      Hurmaa ajattomalla ja varmalla valinnalla

      Etsitkö monikäyttöistä ja ympärivuotista ratkaisua, joka miellyttää silmää ja on helppo yhdistellä suosikkihousujesi kanssa? Jerone tarjoaa sinulle upean valikoiman miesten pitkähihaisia paitoja ja näyttäviä pukeutumisvinkkejä vaihteleviin olosuhteisiin! Jos kaapistasi ei vielä löydy rentoa ja lämmittävää yläosaa tai raikasta treenipaitaa, tutustu valikoimaamme ja löydät sen varmasti!

      Tyyliisi sopivat rennot ja monikäyttöiset paidat

      Laajasta valikoimastamme löydät helpoiten mieleisesi pitkähihaiset rajaamalla hakutuloksia koon, värin ja merkin mukaan. Oli hankitalistallasi sitten hillitty yksivärinen malli tai räväkämpi printtimalli, löydät meiltä varmasti tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Suosittelemme seuraamaan kokosuosituksia ja materiaalia, sillä pitkähihaiset jotka sisältävät elastaania ovat tyköistuvia ja niistä suosittelemme ottamaan kokoa isomman. Kääri helteillä hihat ja yhdistä valikoimastamme löytyviin miesten chinoihin tai heitä rotsi olalle syysiltoina ja yhdistä siisteihin farkkuihin! Pitkähihaiset ovat vaatekaapin must-have tuote, joka on helppo heittää päälle päivänä kuin päivänä!

      Myös classyyn tyyliin

      Meiltä löytyy myös turtleneck mallisia miesten pitkähihaisia. Turtleneckin kanssa sopii classy-tyyliset housut, esimerkiksi chinot tai puuvillahousut. Näitä yhdistelemällä saat pitkähihaisesta oivan valinnan hienompaan tapaamiseen, kuten juhlaan tai treffeille. Meidän suosituksemme turtleneckin yhdistämiseen on valita vaalean yläosan kanssa tummemmat housut ja tumman yläosan kanssa vaaleampi alaosa. Jos valinta on liian vaikea, meiltä löydät onneksi molempia ja voit kerätä vaatekaappiisi molemmat vaihtoehdot! Miesten pitkähihaiset paidat ovat nyt helposti aivan sormiesi ulottuvilla. Meiltä löydät myös valikoiman trendikkäitä farkkuja sekä chinoja, joiden kanssa yhdistät helposti niin rennot kuin juhlallisemmatkin pitkähihaiset paidat.