Maksuehdot

MaksuehdotCOLLECTOR -LASKU 45 vrk


Walley Commerce Lasku/Osamaksu Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walleyn kanssa, joka on Walley Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Walleyn, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun 3,90 euron laskutusmaksun. Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita korkeintaan 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 19,90%. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset ehdot Walleyn Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:


Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Takaisinmaksu Mikäli olette maksanut liikasuorituksen Walley Commercelle, esimerkiksi kun olette palauttanut jo maksamanne tuotteen, tarvitsemme tiliyhteystietonne voidaksemme palauttaa Teille liikasuorituksen jonka olette maksanut. Tilinumeroilmoitukseen pyydämme liittämään yhteystietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Voitte lähettää tiliyhteystiedon sähköpostiosoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soittaa numeroon 09 31 58 99 47. Voitte myös tutustua nettisivuumme www.collector.fi


PAYTRAIL -PALVELU (ent. Suomen Verkkomaksut Oyj)


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Jerone toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.