Maksutavat

Maksutavat


Verkkomaksut - Paytrail


Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Suomen verkkomapsut mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta. Lisätietoja: Suomen Verkkomaksujen sivuilla


Pankki- ja luottokortit


Voit maksaa sekä Visa, Visa Electron, Master Card ja American Express -korteilla. Korttitietoja ei säilytetä palvelimellamme, vaan tiedot välitetään salattua rajapintaa käyttäen Paytrailin palvelimelle, joka vahvistaa tai hylkää maksun. Jerone toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7 (“Paytrail”). Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.


MobilePay


MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa, jonka avulla rahan lähettäminen onnistuu helposti ja turvallisesti pelkän puhelinnumeron avulla - tilinumeroa ei tarvitse muistaa. Maksuton MobilePay on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank.

Käyttääksesi MobilePaytä sinun tulee olla yli 15-vuotias.

Lataa MobilePay AppStoresta, Google Playsta tai Windows Storesta.


Paypal


Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää, ja voit maksaa sillä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii välikätenä. PayPalilla maksaessa kuluttajalla on jopa 45 vuorokautta aikaa tehdä reklamaatio kaupasta, jolloin rahat palautetaan kuluttajalle yleensä lyhentämättömänä.


Lasku / Osamaksu - Walley


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walleyn kanssa, joka on Walley Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Walleyn, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun euron laskutusmaksun.

Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Walley laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walleyin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Saatte täydelliset ehdot Walleyn Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Postiennakko tai nouto


Lunastamattomien postiennakkotilausten vuoksi tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat Jeronelle ylimääräisiä kuluja, joten pidätämme oikeuden sulkea asiakastilin ja olla myymättä uudelleen mikäli on syytä epäillä että kyseessä on sama asiakas. Postiennakolisä on 4.90€.

Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 8 - 16:00. Autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä.

Tuotteet tulee noutaa varastolta osoitteessa Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere (puh. 040 8280202;