Maksutavat

Maksutavat


Verkkomaksut - Paytrail

Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Suomen verkkomapsut mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, sekä Visa, Visa Electron ja Masted Card korteilla. Lisätietoja: Suomen Verkkomaksujen sivuilla


Paypal


Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää, ja voit maksaa sillä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii välikätenä. PayPalilla maksaessa kuluttajalla on jopa 45 vuorokautta aikaa tehdä reklamaatio kaupasta, jolloin rahat palautetaan kuluttajalle yleensä lyhentämättömänä.


Lasku / Osamaksu - CollectorTarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun euron laskutusmaksun.

Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on . Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Postiennakko tai nouto


Lunastamattomien postiennakkotilausten vuoksi tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat Jeronelle ylimääräisiä kuluja, joten pidätämme oikeuden sulkea asiakastilin ja olla myymättä uudelleen mikäli on syytä epäillä että kyseessä on sama asiakas. Postiennakolisä on 4.90€.

Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 8 - 16:00. Autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä.

Tuotteet tulee noutaa Tampereen varastolta osoitteessa Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere (puh. 040 8280202)