Kotimainen verkkokauppa. 1vrk toimitusaika. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Maksutavat

Walley

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Paytrail

Verkossa Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Jerone toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7

40100 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

VivaWallet

Viva Walletin yleiset maksuehdot löydät täältä: https://www.vivawallet.com/terms-and-conditions

Postiennakko

Lunastamattomien postiennakkotilausten vuoksi tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat Jeronelle ylimääräisiä kuluja, joten pidätämme oikeuden sulkea asiakastilin ja olla myymättä uudelleen mikäli on syytä epäillä että kyseessä on sama asiakas. Noutamattomasta postiennakkotilauksesta veloitamme asiakkaalta 14,90€ kulun.

Nouto

Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 11-16 välillä. Suosittelemme varmistamaan paikallaolomme ennen varastolle saapumista soittamalla asiakaspalveluun 0408280202 tai LiveChatissa. Aukioloajan ulkopuolella olemme auki sopimuksen mukaan! Autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä paikan päällä. Tuotteet tulee noutaa varastolta osoitteessa Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere.