Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT


Jerone Group Oy (Y-tunnus 2381931-8)
Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere

Noutomyymälä avoinna MA - PE 11:00 - 16:00. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan! Vastustamme ihmisten syrjimistä terveystietojen perusteella, joten meille ovat aina kaikki tervetulleita ilman tai passin kanssa.

Ota yhteyttä tästä
Puh. 040 8280202 (ma-pe klo 11.00-16.00, pvm/ppm.)

Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sivun oikeassa alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta kiireellisissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!


YHTEISTYÖTÄ JERONEN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien lifestyle- ja muotiblogien kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä , ja kerro ideasi!


Markkinointi, mallikyselut ja blogiyhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) jerone.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jerone.com

YRITYS


Jerone on 100% suomalainen vaatealan perheyritys, joka on perustettu vuonna 2010. Aloitimme myymällä valikoimassamme vain tusinan verran eri vaatemalleja, mutta kysynnän kasvaessa olemme pystyneetkin laajentamaan entistä enemmän valikoimaamme! Pyrimme uudistamaan valikoimaamme uudistuu jatkuvasti muodin mukana. Olemme kiinnostuneita uusista brändeistä ja merkeistä, joten jos kaipailet jotain valikoimaamme, laita meille palautetta! Suurimpaan osaan myymistämme merkeistä myös maahantuoja. Mikäli olet kiinnostunut tukkumyynnistä, laita meille sähköpostia tai soita.

Toiminta-ajatuksemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima trendivaatteita sekä kenkiä ja asusteita miehille. Lisäämme sivuillemme päivittäin uutuuksia, joista tiedotamme myös Facebook-sivuillamme. Kiitämme kaikkia fanijoukkoomme liittyneitä!


MISTÄ JERONE SAI ALKUNSA?


Samalla tyylikkäitä että erottuvia miesten vaatteita oli vuoteen 2010 asti turhauttavan vaikea löytää mistään päin Suomea. Trendivaateliikkeiksikin itseään nimittävät kaupat myivät miehille vain niukasti tuotetta - nekin korkeaampaan hintaan ja kaupan perimmäisestä nurkassa. Tuntui siltä että miehiä aliarvioitiin asiakasryhmänä vaatealalla. Jeronen palvelulle ja vaatteille olikin olemassa selvä markkinarako.

Alaa kokeneina uskomme myös tietävämme mitä asiakas vaatii verkkokauppa-asioinniltaan ollakseen tyytyväinen. Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovatkin meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Jerone on kuitenkin vielä kasvuvaiheessa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Hyvään alkuun on päästy ja tästä matka vielä jatkuu, kiitos Jeronen mahtavien asiakkaiden!