Kotimainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Nahkatakit

Tahdotko uutta särmää asuusi tai kaipaako räväkkä luottotakkisi päivitystä? Jeronen valikoimasta löydät useita trendikkäitä miesten nahkatakkeja. Näyttävä nahkarotsi päällä kelpaa lähteä treffeille, keikalle tai hypätä tehokkaan prätkän selkään.
Oma räätäli
Tahdotko uutta särmää asuusi tai kaipaako räväkkä luottotakkisi päivitystä? Jeronen valikoimasta löydät useita trendikkäitä miesten nahkatakkeja. Näyttävä nahkarotsi päällä kelpaa lähteä treffeille, keikalle tai hypätä tehokkaan prätkän selkään.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       7 tuotetta

      Miesten Nahkatakit

      Nahkatakki kuuluu todellisiin klassikkoihin. Miesten nahkatakit ovat olleet suosiossa varsinkin 50- ja 60-luvulla, mutta niiden suosio on viimevuosina jälleen noussut huimasti etenkin nuorison keskuudessa. Alunperin miesten nahkatakkia käyttivät sen monien hyvien ominaisuuksien sekä kestävän materiaalin vuoksi esimerkiksi moottoripyöräilijät, sotilaslentäjät, poliisit ja myös monet musiikin alakulttuurien artistit. Enää se ei ole pelkästään rokkareiden ja punkkareiden tunnusvaate vaan monipuolisuutensa ansiosta sopii yhdistettäväksi moniin eri tyyleihin. Nahkatakki on aina tyylikäs valinta ja kantaa mukanaan pientä kapinallisuutta ja voimakasta asennetta. Tytöt tunnetusti ovat heikkoina pahoihin poikiin, joten maskuliininen nahkarotsi päällä teet varmasti vaikutuksen myös daameihin.

      LAADUKAS JA PITKÄIKÄINEN VALINTA VAATEKAAPPIIN

      Nahkatakki ei ole suosittu vaate ainoastaan sen päheän ulkonäön ansiosta vaan myös materiaalin lujuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi. Jeronesta löydät tyylikkäitä miesten nahkatakkeja, jotka on valmistettu 100% aidosta nahasta. Aito nahka on aina keinonahkaa arvokkaampaa, mutta on järkevä investointi, koska laadukas nahkatakki parhaassa tapauksessa vain paranee ajan kanssa ja oikein pidettynä pysyy käyttökelpoisena jopa kymmeniä vuosia. Valikoimastamme löytyy näyttäviä takkeja, jotka on valmistettu lampaannahasta. Lampaannahan laadukkuuden takaa sen pehmeys, hengittävyys ja joustavuus. Jos haluaa maksimoida nahkatakkinsa käyttöiän, on tärkeää kiinnittää huomiota sen oikeaoppiseen säilytykseen ja hoitoon. Nahkatakkia tulee säilyttää huoneenlämmössä, puhtaassa ja ilmastoidussa paikassa. Esimerkiksi kellarit ja vintit eivät ole hyviä säilytyspaikkoja, sillä niissä ilmankosteus ja huoneen lämpötila voivat vaihdella, jolloin nahkatakki kostuu ja kuivuu vuoron perään, mikä puolestaan haurastuttaa nahkaa. Nahkatakkia on myös hyvä tuulettaa usein, sillä tuuletus pitää takin raikkaana.

      Kukkaroa ei tarvitse kuitenkaan rasittaa määräänsä enempää näyttääkseen tyylikkäältä. Jerone tarjoaa useita vaihtoehtoja myös miesten keinonahkatakeista. Nahan hinnan noustua vuosikymmenien saatossa nahkatakkeja saa nykyään laadukkailla nahkajäljitelmillä valmistettuna. Keinonahkatakki ovat suosittu valinta kun tyyliään haluaa päivittää useammin tai kaipaa useita vaihtoehtoja kuhunkin eri käyttötarkoitukseen ja fiilikseen. Ehkä haluat pukea maskuliinisen biker-mallisen takin viikonloppurientoihin, mutta prätkäillessä tilanteeseen sopii paremmin ajotakkia muistuttava motoristintakki. Meiltä löydät trendikkäät ja istuvat miesten nahkatakit joka lähtöön!

      NAHKATAKKEJA JOKAISEEN MAKUUN

      Nahkatakki on monipuolinen päällysvaate ja nykyään sitä valmistetaankin monissa eri malleissa ja väreissä. Monipuolisuus takaa sen, että muodikas nahkatakki on saatavilla jokaisen tyyliin ja makuun sopivaksi. Suosituin ja helpoin värivalinta on edelleen musta. Musta nahkatakki on klassinen valinta ja se on helppo yhdistellä muiden vaatteiden ja värien kanssa. Perinteiseen mustaan nahkatakkiin saadaan kuitenkin muutosta erilaisten leikkausten ja tyylien avulla. Nahkatakit ovat saaneet uutta ilmettä vuosikymmenien saatossa ja nykyään miesten nahkatakkeja on saatavilla useilla eri leikkauksilla.Jos haluat kuitenkin erottua massasta tai kaipaat persoonallisempaa tyyliä, on tarjolla muitakin värejä mustan lisäksi. Vaaleat ja ruskeat sävyt ovat yleistyneet miesten nahkatakeissa ja ovat tyylikäs valinta, kun haluat lieventää nahkatakin luomaa kapinallista tai rokahtavaa ulkonäköä. Jos haluat todella saada päät kääntymään, kokeile rohkeaa punaista nahkatakkia ja yhdistä se punaisten kenkien kanssa!Persoonallisuutta saadaan lisättyä myös muuttuvilla yksityiskohdilla, joilla nahkatakit saavat edelleen vaikutteita vuosikymmenien takaa. Niitit, tikkaukset, koristevetoketjut, polttomerkinnät, hihamerkit ja muut yksityiskohdat ovatkin yleisiä elementtejä trendikkäässä nahkatakissa.

      NAHKATAKKI ON MONIPUOLINEN JA HELPPO VAATE YHDISTELLÄ

      Tyylikäs miesten nahkatakki näyttää coolilta, mutta asialliselta. Monipuolisuutensa ansiosta sopii moneen eri tilanteeseen. Yhdistät miesten nahkatakin niin farkkujen kuin rennompien reisitaskuhousujen kanssa. Siniset tai mustat farkut, maastokuviolliset tai beiget housut, kaikki näyttää hyvältä siistiin nahkarotsiin yhdistettynä. Heitä jalkaasi bootsit tai tennarit ja kruunaa katu-uskottava tyylisi näyttävillä aurinkolaseilla.

      LÄMPÖÄ JA TYYLIKKYYTTÄ SAMASSA PAKETISSA

      Nahkatakki sopii käytettäväksi monena eri vuoden aikana. Viileinä kesäiltoina se on helppo heittää harteille lämmittämään, mutta se lämmittää käyttäjäänsä myös syksyllä ja keväällä. Nahkatakit voivat itsessään sisältää lämpimän vuoren ja hupun, jolloin tuotteen käyttöaika yltää myös kylmemmille keleille. Jos nahkarotsi omaa tärkeän paikan kesävaatetuksessasi ja lisävuori on kesäkeleille liian lämmin, voit kylmän paikan tullen sujauttaa tavallisen nahkatakin alle ohuen neulepaidan tai hupparin tuomaan lisälämpöä.Jeronesta löydät aina miesten nahkatakit uusimpien trendien mukaan niin kylmeneviin syksyn keleihin kuin aurinkoiseen kevääseen! Tutustu valikoimaamme ja hommaa itsellesi miehekäs nahkarotsi jo tänään!