Kotimainen verkkokauppa. 1vrk toimitusaika. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Nahkatakit

Tahdotko uutta särmää asuusi tai kaipaako vanha takkisi päivitystä? Jeronen valikoimasta löydät trendikkäät miesten nahkatakit sekä miesten keinonahkatakit. Nahkatakkivalikoimamme on uniikki, joita ei löydy muualta! Nahkatakeistamme löydät spesiaalimpia leikkauksia, niittejä, solkia ja biker -tehostekuviota.
Oma räätäli
Tahdotko uutta särmää asuusi tai kaipaako vanha takkisi päivitystä? Jeronen valikoimasta löydät trendikkäät miesten nahkatakit sekä miesten keinonahkatakit. Nahkatakkivalikoimamme on uniikki, joita ei löydy muualta! Nahkatakeistamme löydät spesiaalimpia leikkauksia, niittejä, solkia ja biker -tehostekuviota.
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Valmistaja
   • Hinta
     6 tuotetta

    Miesten Nahkatakit

    Nahkatakki luo miesten tyyliin astetta maskuliinisemman ilmeen. Miesten nahkatakit ovat yksi suosituimmista tuotekategorioistamme, sillä nahkatakit ovat aina muodissa. Meidän valikoimastamme löydät sekä aitoja lampaannahkatakkeja sekä keinonahkatakkeja. Myymämme keinonahkatakit ovat kuitenkin todella laadukkaita, eikä niissä näy käyttö muutamankaan vuoden normaalin käytön jälkeen. Miesten keinonahkatakki onkin edullisempi vaihtoehto aitonahkaiselle. Myymissämme nahkatakeissa on aina jotain spesiaali, minkä vuoksi olemme sen halunneet lisätä valikoimaamme. Näitä yksityiskohtia voivat olla mm. bikerpadding olalla tai hihoissa, erilaiset soljet takin alaosassa, resorit helmassa ja hihoissa, kultaiset tai hopeiset vetoketjuyksityikohdat, niitit tai leikkaus. Osassa myymistämme nahkatakeista on huppu, joka tuo kivan lisän asuun. Suurimmassa osassa nahkatakkeja huppu on irroitettava, joten takkia voi käyttää huppari-illuusion kanssa tai ilman.

    AITO LAMPAANNAHKAINEN TAKKI

    Nahkatakki ei ole suosittu vaate ainoastaan sen päheän ulkonäön ansiosta vaan myös materiaalin lujuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi. Jeronesta löydät tyylikkäitä miesten nahkatakkeja, jotka on valmistettu 100% aidosta nahasta. Aito nahka on aina keinonahkaa arvokkaampaa, mutta on järkevä investointi, koska laadukas nahkatakki parhaassa tapauksessa vain paranee ajan kanssa ja oikein pidettynä pysyy käyttökelpoisena jopa kymmeniä vuosia. Valikoimastamme löytyy näyttäviä takkeja, jotka on valmistettu lampaannahasta. Lampaannahan laadukkuuden takaa sen pehmeys, hengittävyys ja joustavuus. Jos haluaa maksimoida nahkatakkinsa käyttöiän, on tärkeää kiinnittää huomiota sen oikeaoppiseen säilytykseen ja hoitoon. Nahkatakkia tulee säilyttää huoneenlämmössä, puhtaassa ja ilmastoidussa paikassa. Esimerkiksi kellarit ja vintit eivät ole hyviä säilytyspaikkoja, sillä niissä ilmankosteus ja huoneen lämpötila voivat vaihdella, jolloin nahkatakki kostuu ja kuivuu vuoron perään, mikä puolestaan haurastuttaa nahkaa. Nahkatakkia on myös hyvä tuulettaa usein, sillä tuuletus pitää takin raikkaana.

    KEINONAHKATAKKI MIEHELLE

    Kukkaroa ei tarvitse kuitenkaan rasittaa määräänsä enempää näyttääkseen tyylikkäältä. Jerone tarjoaa useita vaihtoehtoja myös miesten keinonahkatakeista. Nahan hinnan noustua vuosikymmenien saatossa nahkatakkeja saa nykyään laadukkailla nahkajäljitelmillä valmistettuna. Keinonahkatakki ovat suosittu valinta kun tyyliään haluaa päivittää useammin tai kaipaa useita vaihtoehtoja kuhunkin eri käyttötarkoitukseen ja fiilikseen. Ehkä haluat pukea maskuliinisen biker-mallisen takin viikonloppurientoihin, mutta arkityyliin kaipaat jotain hillitympää nahkatakkia? Meiltä löydät trendikkäät ja istuvat miesten nahkatakit joka lähtöön. Hyvä istuvuus onkin tärkeää nahkatakkia ostaessa. Tuotteen ei saisi olla liian kireä hartioista, sen tulisi mahtua myös kiinni pidettäväksi. Yleisesti suosittelemme ottamaan keinonahkatakeistamme yhden koon isomman mitä normaalisti. Suurin osa takeistamme on slim fit -istuvuutta.

    NAHKATAKKEJA JOKAISEEN MAKUUN

    Nahkatakki on monipuolinen päällysvaate ja nykyään sitä valmistetaankin monissa eri malleissa ja väreissä. Monipuolisuus takaa sen, että muodikas nahkatakki on saatavilla jokaisen tyyliin ja makuun sopivaksi. Suosituin ja helpoin värivalinta on edelleen musta. Musta nahkatakki on klassinen valinta ja se on helppo yhdistellä muiden vaatteiden ja värien kanssa. Perinteiseen mustaan nahkatakkiin saadaan kuitenkin muutosta erilaisten leikkausten ja tyylien avulla. Nahkatakit ovat saaneet uutta ilmettä vuosikymmenien saatossa ja nykyään miesten nahkatakkeja on saatavilla useilla eri leikkauksilla. Jos haluat kuitenkin erottua massasta tai kaipaat persoonallisempaa tyyliä, on tarjolla muitakin värejä mustan lisäksi. Vaaleat ja ruskeat sävyt ovat yleistyneet miesten nahkatakeissa ja ovat tyylikäs valinta, kun haluat lieventää nahkatakin luomaa kapinallista tai rokahtavaa ulkonäköä. Jos haluat todella saada päät kääntymään, kokeile rohkeaa punaista nahkatakkia ja yhdistä se punaisten kenkien kanssa!Persoonallisuutta saadaan lisättyä myös muuttuvilla yksityiskohdilla, joilla nahkatakit saavat edelleen vaikutteita vuosikymmenien takaa. Niitit, tikkaukset, koristevetoketjut, polttomerkinnät, hihamerkit ja muut yksityiskohdat ovatkin yleisiä elementtejä trendikkäässä nahkatakissa.

    NAHKATAKKI ON MONIPUOLINEN JA HELPPO VAATE YHDISTELLÄ

    Tyylikäs miesten nahkatakki näyttää trendikkäältä, mutta asialliselta. Monipuolisuutensa ansiosta sopii moneen eri tilanteeseen. Voit yhdistää miesten nahkatakin niin farkkujen kuin rennompien reisitaskuhousujen kanssa. Siniset tai mustat farkut, maastokuviolliset tai beiget housut, kaikki näyttää hyvältä siistiin nahkarotsiin yhdistettynä. Heitä jalkaasi bootsit tai tennarit ja kruunaa katu-uskottava tyylisi näyttävillä aurinkolaseilla. Nahkatakin alle sopii hyvin erilaiset t-paidat, sekä printti t-paidat että yksiväriset. Kaupungille lähtiessä nahkatakin kanssa asuski voi laittaa valkoisen t-paidan, siniset farkut hieman käärittynä, valkoiset tennarit ja viimeistellä asu koruilla ja aurinkolaseilla. Syksyllä nahkatakin kanssa voi käyttää erilaisia huiveja sekä pipoja luomaan kiva kokonaisuus.

    LÄMPÖÄ JA TYYLIKKYYTTÄ SAMASSA PAKETISSA

    Nahkatakki sopii käytettäväksi monena eri vuoden aikana. Viileinä kesäiltoina se on helppo heittää harteille lämmittämään, mutta se lämmittää käyttäjäänsä myös syksyllä ja keväällä. Nahkatakit voivat itsessään sisältää lämpimän vuoren ja hupun, jolloin tuotteen käyttöaika yltää myös kylmemmille keleille. Osassa nahkatakkejamme onkin todella lämmin keinokarva, jolloin nahkatakilla pärjää myös kylmemmillä keleillä. Mainitsemme aina tuotekuvauksessa, onko kyseessä ohutvuorinen kesänahkatakki vai lämminvuorinen talvinahkatakki. Jos nahkarotsi omaa tärkeän paikan kesävaatetuksessasi ja lisävuori on kesäkeleille liian lämmin, voit kylmän paikan tullen sujauttaa tavallisen nahkatakin alle ohuen neulepaidan tai hupparin tuomaan lisälämpöä. Jeronesta löydät aina miesten nahkatakit uusimpien trendien mukaan niin kylmeneviin syksyn keleihin kuin aurinkoiseen kevääseen.