Yritys


Jerone on 100% suomalainen miesten vaatteiden verkkokauppa, perustettu vuonna 2010. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima trendivaatteita sekä kenkiä ja asusteita miehille. Aloitimme myymällä valikoimassamme vain tusinan verran eri vaatemalleja, mutta kysynnän kasvaessa olemme pystyneetkin laajentamaan entistä enemmän valikoimaamme! Pyrimme uudistamaan valikoimaamme jatkuvasti muodin mukana, ja tuomaan muotiskeneen Streetwear henkistä muotia yhdistettynä klassisempaan tyyliin. Olemme kiinnostuneita uusista brändeistä ja merkeistä, joten jos kaipailet jotain valikoimaamme, laita meille palautetta! Suurimpaan osaan myymistämme merkeistä olemme myös maahantuoja, joten valikoimassamme on reilusti tuotteita, joita et löydä tavallisista kivijalkamyymälöistä.

Jerone on saanut alkunsa kahden nuoren yrittäjän toimesta. Samalla tyylikkäitä, että erottuvia miesten vaatteita oli vuoteen 2010 asti turhauttavan vaikea löytää mistään päin Suomea. Trendivaateliikkeiksikin itseään nimittävät kaupat myivät miehille vain niukasti tuotetta - nekin korkeaampaan hintaan ja kaupan perimmäisestä nurkassa. Tuntui siltä että miehiä aliarvioitiin asiakasryhmänä vaatealalla. Jeronen palvelulle ja vaatteille olikin olemassa selvä markkinarako. Alaa nyt yli kymmenen vuotta kokeneina uskomme myös tietävämme mitä asiakas vaatii verkkokauppa-asioinniltaan ollakseen tyytyväinen. Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovatkin meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Meille tärkeää verkkokaupassamme on turvallisuus, luotettavuus sekä helppous. Turvallisuutta takaa mm. erittäin turvalliseksi suojattu SSL-yhteys. Paytrail sekä Viva Wallet puolestaan takaa turvallisen ja vaivattoman maksamisen verkkopankissa, korteilla, Google Paylla, Mobilepaylla sekä Apple Paylla. Toimitusaikamme kotimaassa sijaitsevan varaston vuoksi on vain vuorokausi. Lisäksi annamme 30 vuorokauden palautusoikeuden kaikkiin verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin.


Tiimi

Myymälä / Varasto


Noutomyymälämme Tampereella palvelee arkisin klo: 11-16. Osoitteemme on: Sulapuronkatu 1, 33700 Tampere. Noutomyymälässä voit sovittaa kaikkia verkkokaupasta löytyviä tuotteita ennen ostopäätöstä. Maksutapoina toimivat kortit sekä Walleyn lasku.

Mikäli haluat ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, laita meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu (at) jerone.fi tai soita +358 40 828 0202.
Yhteistyö


Iida auttaa mielellään yhteistyökuvioissa. Olethan häneen yhteydessä instagramissa.