Urban Classics vaatteet miehille

Verkkokaupastamme löydät laajan kattauksen miesten t-paitoja, pitkähihaisia, farkkuja, asusteita sekä neuleita brändiltä Urban Classics.

Nuorekasta katumuotia

URBAN CLASSICS merkin tuotteet löydät laajasti verkkokaupastamme. Urban Classics edustaa modernia miesten katumuotia, joka on suunniteltu kaupunkielämän moninaisiin tarpeisiin. Merkki on tunnettu sen ajattomasta tyylitajuudesta, joka yhdistelee mukavuutta ja laatua edulliseen hintaan. Urban Classicsin vaatteet on suunnattu yksilöille, jotka arvostavat sekä muotia että funktionaalisuutta, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin vapaa-aikaankin.

Edullista muotia miehille

Merkki erottuu markkinoilla sen monipuolisella tuotevalikoimalla, joka kattaa kaiken t-paidoista, huppareista ja takkeista housuihin ja asusteisiin. Urban Classics panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja yksinkertaiseen, mutta silmiä hivelevään muotoiluun, joka puhuttelee monenlaisia tyylejä ja ikäryhmiä. Sen suunnittelussa korostuu kaupunkikulttuurin dynaamisuus ja monimuotoisuus, minkä vuoksi merkki onkin saanut vankan jalansijan streetwear-muodin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa.

Vastuullisuus

Urban Classics on myös sitoutunut vastuullisuuteen, pyrkien valmistamaan tuotteensa eettisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Tämä näkyy sekä valmistusprosesseissa että valituissa materiaaleissa, jotka pyrkivät olemaan kestäviä ja pitkäikäisiä.


Jeronesta löydät Urban Classics tuotteita niin yläosissa, asusteissa kuin alaosissakin.