Jack & Jones brändin tarina alkaa vuodesta 1990, kun BESTSELLER ensiesittelee uuden miesten vaatemerkinsä Oslon muotimessuilla. Vastaanotto ylittää kaikki odotukset ja näin uudesta miesten vaatemerkistä tuli todellinen. Pian perustamisensa jälkeen Jack & Jones on jo saavuttanut itselleen paikan yhtenä vahvimmista farkkumerkeistä miesten vaatemarkkinoilla. Nykyisin tämä Bestsellerin brändi on yksi Euroopan vahvimmista miestenvaatemerkeistä ja sillä on tuhansia liikkeitä 38 eri maassa. Tämän lisäksi huippusuositun merkin tuotteita myy tuhannet viralliset yhteistyökauppiaat, joista Jerone.fi on yksi. Jerone panostaa vain Jack & Jones -malliston erikoisempiin ja näyttävimpiin malleihin, sekä parhaiten myyneisiin hittituotteisiin. Mallisto uusiutuu jatkuvasti, joten muista seurata päivittyviä uutuuksiamme!

Arkivaatteiden aatelistoa

Jack & Jones on miesten arkivaatteiden ehdoton suosikkimerkki. Brändiltä löydät lukuisia erilaisia farkkuja, T-paitoja, collegehousuja, pitkähihaisia, shortseja, takkeja ja boksereita. Jack & Jones pukee sinut päästä varpaisiin säällä kuin säällä eli asukokonaisuuksia on tarjolla kaikille vuodenajoille ja erilaisille sääolosuhteille. Miesten arkivaatteet ovat tärkeä osa jokapäiväistä pukeutumista. Laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet lisäävät itsevarmuutta ja antavat huolitellumman kuvan. Tämä kategoria tarjoaa laajan valikoiman erilaisia malleja, värejä ja kuvioita, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat vaatteet.

Arkivaatteiden lisäksi Jack & Jones on laajentanut mallistoaan juhlapukeutumiseen ja erilaisiin asusteisiin. Tyylikäs kauluspaita sopii juhlaan kuin juhlaan ja lisäämällä vyön housuihin viimeistelet näyttävän asun. Brändin valikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaita pipoja, kaulahuiveja ja käsineitä. Jack & Jones on tullut tunnetuksi myös kengistään, joita löytyy saappaista lenkkareihin.

Jack & Jones -farkut jokaiseen tyyliin

Jack & Jones -farkut ovat kestosuosikki myös Jeronen verkkokaupassa. Brändiltä voit tilata istuvia ja laadukkaita farkkuja eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja vartalotyyppeihin. Farkkuvalikoima on laaja ja brändiltä löydätkin farkkuja eri istuvuuksilla, kuten slim fit, tapered fit ja loose fit. Farkut on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu siten, että ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta päällä. Jack & Jones -merkkiset revityt farkut sopivat vapaa-aikaan ja erityisesti kesä- ja kevätkäyttöön. Merkiltä on saatavilla myös hillitympiä farkkumalleja, jotka ovat monikäyttöisiä ja joiden suosio säilyy vuodesta toiseen.

Korkealaatuiset materiaalit takaavat kestävyyden ja mukavuuden

Suosittu miesten vaatemerkki Jack & Jones tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita nykymiehelle. Vaatteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä päällä eivätkä ärsytä herkempääkään ihoa. Vaatteet on suunniteltu kestämään arjen kulutusta, joten lempivaatteitaan ei joudu uusimaan vähän väliä! Tilaa suositut miesten vaatteet verkkokaupastamme ja nauti kestävistä sekä tyylikkäistä vaatteista pitkään!