Only & Sons on tanskalainen miesten vaatemerkki, joka on noussut suosioon ympäri maailmaa laadukkailla ja trendikkäillä vaatteillaan. Merkin tarina alkoi vuonna 2014, kun Bestseller-konserni lanseerasi sen osana laajempaa strategiaansa tarjota laadukkaita vaatteita kohtuulliseen hintaan. Bestseller tunnetaan lisäksi sen muista erittäin suosituista merkeistä, kuten Selected Homme ja Jack & Jones. Only & Sons on onnistunut luomaan tunnistettavan tyylin, joka yhdistelee skandinaavista minimalismia ja rohkeita yksityiskohtia, ja se on saavuttanut suuren suosion erityisesti nuorten miesten keskuudessa.

Kestävää muotia kohtuulliseen hintaan

Only & Sons on nykyaikainen muotimerkki kohtuullisilla hinnoilla. Merkki panostaa laatuun, tekniikkaan ja yksityiskohtiin. Only & Sons on markkinalähtöinen uusi muotimerkki miehille, sillä se on perustettu vasta syksyllä 2014. Mallistot vaihtelevat laajasti klassisesta räväkämpään mutta työn ammattitaito on aina huippulukkaa. Ryhmä kokeneita muotialan ihmisiä saa inspiraatiota maailman suurista kaupungeista, joissa alakulttuurit kukoistaa ja heijastuvat ihmisten pukeutumiseen. Only & Sons varmistaa sen että voit aina luoda oman henkilökohtaisen tyylisi merkin laajasta valikoimasta eri tyylejä. Merkki julkaisee kuusi mallistoa vuosittain ja löydät ne kaikki Jeronen verkkokaupasta. Täydennämme myös suosittuja tuotteita, joten sinun kannattaa rekisteröidä sähköpostiosoitteesi tuoteilmoituksiin mikäli kokosi on loppunut. Näin saat ilmoituksen aina kun haluamaasi tuotetta on jälleen saatavilla!

Only & Sons on monipuolinen miesten vaatemerkki

Only & Sons -vaatemerkin tuotevalikoima on monipuolinen ja asukokonaisuuksien luominen on helppoa yhden ja saman merkin sisällä. Brändi valmistaa muun muassa T-paitoja, neuleita, huppareita, nahkatakkeja, talvitakkeja, farkkuja, collegehousuja, shortseja ja alusvaatteita. Voit siis pukeutua tämän merkin kuteisiin päästä varpaisiin kaikkina vuodenaikoina!

Brändin T-paitavalikoima on erityisen laaja, ja siinä on paljon erilaisia malleja ja värejä, jotka sopivat moniin erilaisiin tilaisuuksiin ja tyyleihin. Only & Sons -T-paidat ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten puuvillasta ja polyesteristä. Paidat tuntuvat mukavalta päällä ja kestävät ahkeraakin käyttöä.

Miesten nahkatakit ovat brändin toinen suosittu tuoteryhmä, ja ne ovat täydellinen lisäys tyylikkääseen asuun. Nahkatakki on ajaton vaate, joka sopii erinomaisesti niin rentoon syksy-, kevät tai kesäasuun. Only & Sons -nahkatakki yhdistettynä farkkuihin ja T-paitaan ei voi mennä pieleen ja se toimii vuodesta toiseen! Viileämmillä keleillä voi takin alle heittää hupparin tai neuleen.

Only & Sons -hupparit ovat mukavia ja rentoja vaatteita, joita voidaan käyttää monissa eri tilanteissa. Huppareita on monissa eri väreissä ja malleissa, ja niissä on usein jokin printtiteksti tai -kuvio. Hupparit sopivat erinomaisesti esimerkiksi urheiluun, vapaa-aikaan tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa. Hupparin voi yhdistää esimerkiksi farkkuihin tai collegehousuihin ja tennareihin.

Luo tyylikäs asukokonaisuus

Vaikka Only & Sons -vaatemerkki tarjoaa monia erilaisia vaatteita, niitä voi yhdistellä luodakseen onnistuneen asukokonaisuuden. Esimerkiksi T-paita ja farkut ovat perusvaatteita, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Asuun on helppo luoda lisäsärmää esimerkiksi nahkatakin ja maihareiden avulla. Only & Sons -huppari ja -collegehousut ovat taas erinomainen valinta rennompaan tilanteeseen, mutta niistäkin saadaan luotua tyylikäs asu yhdistämällä ne tennarien ja takin kanssa. Only & Sons -vaatteet ovat istuvia, mukavia päällä ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. Tuotevalikoima on laaja, joten merkki tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin!