Kotimainen verkkokauppa. 1vrk toimitusaika. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Lahjaideat miehille

Oma räätäli
Mietitkö mitä ostaa lahjaksi miehelle? Kokosimme yhteen kaikki ihanat ideat mitä ostaa miehelle, poikaystävälle, isälle tai veljelle joulu,- synttäri-, isänpäivälahjaksi tai muuhun merkkipäivään! Helppo ostos on tietysti lahjakortti, jolloin lahjansaaja voi itse päättää mitä tuotteita haluaa verkkokaupastamme tilata. Voit valita lahjakorttiin joko postitoimituksen tai sähköisen toimituksen, mikäli haluat itse tulostaa lahjakortin tai lahjakortti ei enää kerkeäisi postin kautta tulemaan. Kokosimme muita kivoja lahjaideoita tähän kategoriaan miehille, kuten alusvaatteita sekä asusteita.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
      • Vyötärön korkeus
        82 tuotetta

       Miesten Lahjaideat miehille

       Joulun tai muun merkkipäivän lähestyessä miehille sopivien lahjaideoiden etsiminen saattaa tuntua haastavalta. Miksi ei kuitenkin valita lahjaksi uusia vaatteita tai asusteita, jotka tuovat iloa ja käytännöllisyyttä arkeen?

       Mitä ostaa miehellle lahjaksi? Kokosimme muutamia ehdotuksia helpottamaan valintaa:

       - Tyylikäs talvitakki: Valikoimastamme löydät erottuvia talvitakkeja, joita et perinteisistä kivijalkakaupoista löydä. Mikäli olet epävarma koosta, voit kysyä apua asiakaspalvelustamme oikean koon löytämiseksi. Tarjoamme myös 30 vrk palautus-ja vaihto-oikeuden kaikille tilauksille.
       - Asusteet kuten huivi tai pipo: Asusteet ovat helppo valinta lahjaksi miehille, sillä niissä koko on aina oikea! Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi pipot ja kaulahuivit talveksi, lippikset kesään tai tyylikkäät nahkahanskat. Vaikoimastamme löydät myös vöitä ja kosmetiikkalaukkuja miehille, jotka ovat aian hyvä perusvarma lahjaidea. Nämä ovat myös sellaisia, joita miehet harvemmin huomaavat itse päivittää uuteen!
       - Käytännölliset ja laadukkaat farkut: Farkut ovat yksi miesten suosikki vaatekappale, joten niiden ostaminen lahjaksi on erinomainen idea. Vanhan farkkukoon pystyt helposti kurkkaamaan miehen vanhoista farkuista, jotta koko on oikea uusissa. Jeronesta löydät paljon erottuvia ja persoonallisia farkkuja lahjaksi miehille, joita et löydä muista kaupoista. Mikäli lahjansaaja tykkää streetwear -tyylistä, löydät valikoimastamme varmasti kivan lahjan hänelle.
       - Sukat ja alusvaatteet: Alusvaatteet ja sukat ovat suosittuja valintoja lahjaksi miehelle. Koko on helppo valita, ja molemmat ovat kuluvaa arkikäyttötavaraa, joille varmasti tulee käyttöä. Jeronesta löydät sukkia sekä boksereita monipakkauksissa, jotka on helppo paketoida.
       - Korut: Jeronesta löydät erottuvia ja trendikkäitä koruja miehille lahjaksi. Miehet eivät välttämättä itse muista viimeistellä asuja koruilla, mutta niillä on iso merkitys asun viimeistelyyn. Rannekorut, kaulakorut ja sormukset ovat helppo ostaa lahjaksi, sillä koko on helppo valita.
       -Aurinkolasit: Osta tänä vuonna miehelle lahjaksi uudet aurinkolasit! Aurinkolasit ovat hyvä lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea. Aurinkolaseja tarvitsee aina ja niitä ei voi koskaan olla liikaa erilaisia vaihtoehtoja erilaisten tyylien luomiseen. Jeronen aurinkolasivalikoima on erottuva ja trendikäs, ja näitä et löydä muista kaupoista.
       Kun lähdet miettimään lahjaideaa miehelle, käy läpi semmoisia tavaroita tai asioita, mitkä ovat mahdollisesti päivittämisen tarpeessa, mutta lahjansaaja ei välttämättä itse sitä ole huomannut. Näitä ovat yleensä mm. kengät, kosmetiikkapussit, korut, bokserit ja sukat.