Kotimainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Lahjaideat miehille

Oma räätäli
Kokosimme yhteen kaikki ihanat ideat mitä ostaa miehelle, poikaystävälle, isälle tai veljelle joulu,- synttäri-, isänpäivälahjaksi tai muuhun merkkipäivään! Helppo ostos on tietysti lahjakortti, jolloin lahjansaaja voi itse päättää mitä tuotteita haluaa verkkokaupastamme tilata. Voit valita lahjakorttiin joko postitoimituksen tai sähköisen toimituksen, mikäli haluat itse tulostaa lahjakortin tai lahjakortti ei enää kerkeäisi postin kautta tulemaan. Kokosimme muita kivoja lahjaideoita tähän kategoriaan miehille, kuten alusvaatteita sekä asusteita.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
      • Vyötärön korkeus
        94 tuotetta

       Miesten Lahjaideat miehille

       Joulun tai muun merkkipäivän lähestyessä miehille sopivien lahjaideoiden etsiminen saattaa tuntua haastavalta. Miksi ei kuitenkin valita lahjaksi uusia vaatteita tai asusteita, jotka tuovat iloa ja käytännöllisyyttä arkeen?

       Tässä muutamia ehdotuksia lahjoiksi miehille:

       - Tyylikäs talvitakki: Talvi on täällä ja lämpimän takin avulla pysyy lämpimänä ulkona. Valitse takki, jossa on hyvä istuvuus ja mukavat materiaalit, jotta se on miellyttävä käyttää päivittäin.
       - Asusteet kuten huivi tai pipo: Asusteet ovat yksinkertainen tapa piristää asua ja tuoda persoonallisuutta pukeutumiseen. Valitse huivi tai hattu, joka sopii lahjansaajan tyyliin ja mieltymyksiin.
       - Käytännölliset ja laadukkaat farkut: Farkut ovat yksi miesten suosikki vaatekappale, ja hyvälaatuiset farkut kestävät käytössä pitkään. Valitse farkut, jotka ovat mukavat ja istuvat hyvin, jotta lahjansaaja saa niistä maksimaalisen hyödyn.
       - Joustavat ja mukavat boxerit: Boxerit ovat suosittu valinta miesten alusvaatteiksi, ja hyvälaatuiset boxerit tuovat mukavuutta ja käytännöllisyyttä päivittäiseen käyttöön. Valitse boxerit, jotka sopivat lahjansaajan mieltymyksiin ja tarpeisiin.

       Nämä ovat vain muutamia ehdotuksia lahjoiksi miehille, ja lopulta valinta riippuu lahjansaajan mieltymyksistä ja tarpeista. Oli kyse sitten vaatteista tai asusteista, tärkeintä on valita lahja, joka tuo iloa ja hyötyä lahjansaajalle.