Alusvaatteet

Pukeutuminen alkaa alusvaatteista ja hyvin istuvat bokserit takaavat mukavan olon koko päiväksi. Jerone tarjoaa laadukkaita miesten alusvaatteita eri väreissä. Lisämaustetta saat raidoilla ja kuvioilla, mikä vain tyyliisi sopii!
Oma räätäli
Pukeutuminen alkaa alusvaatteista ja hyvin istuvat bokserit takaavat mukavan olon koko päiväksi. Jerone tarjoaa laadukkaita miesten alusvaatteita eri väreissä. Lisämaustetta saat raidoilla ja kuvioilla, mikä vain tyyliisi sopii!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
      52 tuotetta

     Miesten Alusvaatteet

     Optimisti valitsee tarkoin jopa alusvaatteet lähtiessään yöelämään! Alusvaatteissa on ennen kaikkea tärkeää käyttömukavuus, mutta koska tosipaikan tullen useat naiset kiinnittävät niihin huomiota, ei pidä unohtaa myöskään näyttävyyttä. Jeronesta löytyykin näyttäviä boksereita useilla eri printeillä ja pituuksilla. Miesten alusvaatteita ostaessa on hyvä kiinnittää huomiota myös materiaaliin, sillä elastaani tuo boksereihin rutkasti käyttömukavuutta. Alusvaatteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta, koska kyseessä on hygieeniatuote. Mikäli et ole täysin varma koosta, suosittelemme ottamaan mielummin kokoa isommat sillä ne ovat aina kuitenkin mukavammat jalassa kuin taas liian pienet. Vaikka ajattelisi, että alushousut eivät näy muille, on silti kiva tietää, että vaikka farkut vähän valuisivat näkökenttään paistaa vain siistin näköiset bokserit. Sehän on jopa yksi osa miehen hyvää asukokonaisuutta. Meiltä löydät myös trendikkäät miesten pitkät alushousut hyiseen talvi ilmaan. Pitkälahkeiset kerrastot ovat Suomen sääoloissa välttämätön osa ulkonaliikkujan talvipukeutumista.

     Jeronelta löytyy paljon eri merkkisiä alusvaatteita. Suositumpia ovat Björn Borgin ja Jack & Jones sekä Only & Sons kolmen bokserin setit. Jeronesta löytyy myös Mähösen boksereita, jotka on erittäin laadukkaita ja suunniteltu Suomessa. A Damilta löytyy värikkäitä ja paljon kuviollisia boksereita. A Damin boksereissa on erittäin joustava ja pehmeä vyötärönauha. A Dam käyttää kierrätettyja materiaaleja ja orgaanista puuvillaa.

     Mukavuus on kaiken A ja O

     Valitessasi hyviä alushousuja on kaksi perusasiaa, joita mietit ostaessasi. Ensimmäinen ja tärkein seikka ostaessasi hyviä boksereita on mukavuus. Mitä olisikaan bokserit ilman täydellistä mukavuutta ja istuvuutta. Liian kireitä boksereita ei kannata ostaa. Kesälle kannattaa ostaa hengittävää materiaalia ja talvella kylmempinä ilmoina bokserit, jotka pitävät lämpöä. Puhdas 100-prosenttinen puuvilla on pehmeä, hengittävä ja mukava, muutama prosentti muita materiaaleja lisää joustavuutta ja istuvuutta. Elastaani-stretch antaa viime silauksen istuvuudelle, alusasut ovat vaatteiden alla huomaamattomat ja sileät. Laadukkaat materiaalit kestävät lukuisia pesuja kutistumatta tai nuhraantumatta, puuvillasekoite kuivuu nopeasti uudelleen käytettäväksi.

     Lämpimänä urheiluun ja talveen

     BJÖRN BORG:ilta löytyy urheiluun täydellinen bokserisetti. Setissä on mustat ja tummansiniset bokserit. Erittäin hyvä istuvuus, kosteutta ulos siirtävä teknologia ja pehmeät saumat. Kosteutta ulos siirtävät bokserit kannattaa ehdottomasti valita, kun lähtee urheilemaan. Ne helpottavat urheilua ja tekevä siitä paljon mieluisampaa. Talveen kannattaa valita bokserit, jotka pitävät lämpöä.

     Täydellinen lahjakassiin

     Miehille on tunnetusti vaikea ostaa lahjoja ja se voi tuottaa päänvaivaa monelle. Bokserisetti on täydellinen lahja miehelle, niitä tarvitsee aina. Jos lahja on menossa kumppanille, alusvaatteiden on kiva miellyttää myös lahjan ostajan silmää. Miehelle alusvaatteiden osto lahjaksi onkin siis molempien osapuolien kannalta järkevä ja ilahduttava lahja. Meidän nettisivuilta löydät paljon eri värisillä ja kuvioisilla varustettuja bokserisettejä. Miesten alusvaatteista saat helposti paketoitua kivan näköisen siistin lahjan. Meidän kolmen boksereiden setteihin kuuluu erilaisia värejä ja kuvioita. Väreistä löytyy esimerkiksi tummanvihreää bokseria, joka on tullut takaisin suosioon. Yksittäisistä boksereista löytyy myös kaikenlaisia värejä sekä kuvoita.