Housut

Trendikkäitä miesten housuja, chinoja, collegehousuja ja reisitaskuhousuja! Siistit collegehousut sopivat hyvin niin kotiin kuin vapaa-aikaan, chinot juhlavampiin tilaisuuksiin ja miesten housut kaupungille, treffeille, yöelämään ja muihin menoihin! Mikäli et pidä farkuista, löydät housuvalikoimastamme hyviä korvaavia tuotteita, jotka näyttävät farkuilta mutta tuntuvat collegehousuilta!
Oma räätäli
Trendikkäitä miesten housuja, chinoja, collegehousuja ja reisitaskuhousuja! Siistit collegehousut sopivat hyvin niin kotiin kuin vapaa-aikaan, chinot juhlavampiin tilaisuuksiin ja miesten housut kaupungille, treffeille, yöelämään ja muihin menoihin! Mikäli et pidä farkuista, löydät housuvalikoimastamme hyviä korvaavia tuotteita, jotka näyttävät farkuilta mutta tuntuvat collegehousuilta!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       142 tuotetta

      Miesten Housut

      Etsitkö trendikästä vaihtoehtoa farkuille tai kaipaatko mukavuutta rentoon lookkiisi? Jeronen valikoimassa on housuja jokaiseen makuun ja tyyliin. Olitpa sitten menossa toimistolle, treeneihin tai treffeille, täältä löydät takuulla tilanteeseen sopivat pökät. Housut ovat tärkeä osa asukokonaisuutta, sillä ovathan ne koko pukeutumisen perusta. Koska kaikkia housuja ei voi käyttää samanlaisissa tilaisuuksissa, löydätkin valikoimastamme erityyppisiä housuja monelta eri brändiltä. Suorat housut, trikoot, collegehousut, chinot - you name it. Collegehousut sopivat liikuntaan ja hengailuun, suorat housut astetta virallisempiin tilaisuuksiin. Trikoot ja hengittävät verkkarit ovat oiva valinta urheilullisiin suorituksiin. Miesten chinot ovat viimevuosina nousseet kuin tyhjästä huippusuosituiksi housuiksi, jotka sopivat erityisesti kesään, mutta miksei myös talveen. Chinojen kanssa sopii hyvin yhdistettävän punottu vyö ja matalavartiset kengät. Chinot ovat ehdottomasti farkkujen lisäksi tärkeimmät urbaanin pukeutujan housut. Suorien housujen kanssa kannattaa yhdistellä formaalimmat kengät, kuten mustat nahkaiset kävelykengät. Collegehousujen kanssa mikään ei voisi toimia yhtä hyvin kuin Converset! Oli tyylisi mikä tahansa löydät varmasti mieleisesi miesten housut valikoimastamme!

      Tyylikkäät housut kesään ja talveen

      Mallistossamme on vaihtoehtoja tehokkaaseen arkeen, viikonlopun rientoihin sekä sporttisiin hetkiin. Housuilla voit helposti muuttaa ilmettä ja luoda eri tyylisiä asukokonaisuuksia. Housujen valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota myös niiden istuvuuteen. Siihen miltä housut näyttävät päällä vaikuttaa housujen istuvuus vyötäröltä sekä lahkeen mitta. Hyvin istuvat housut pelastavat asun kuin asun. Näistä arjen sankareista kannattaa pitää myös hyvää huolta. Housut kestävät parhaiten kun ne viikkaa käytön jälkeen ja pitää pesukerrat minimissä.

      Farkut ovat ajaton valinta

      Monen suosikkihousut ovat perinteiset farkut ja se ei olekaan mikään ihme. Farkut sopivat monien vaatekappaleiden kanssa ja toimii melkeinpä kaikkien värien kanssa. Tiesitkö, että jos farkuissa ei ole likaa, mutta tuntuvat siltä että ne pitäisi pestä, ne voi pakastaa! Näin pidennät farkkujesi käyttöikää huomattavasti. Farkut ovat nousseet 1900-luvun loppupuolella miesten suosituimmiksi housuiksi. Muoti-ikonit ovat pitkään määränneet trendit tässäkin asiassa, mutta nykyisin miesten farkkuja löytyy niin laajalti eri pesuilla sekä leikkauksilla, että trendien merkitys on selvästi vähentynyt. Niistä on tullut joka miehen välttämättömyys ja ne päällä näytät hyvältä niin yökerhossa kuin työhaastattelussa.

      Katu-uskottavaan tyyliin sopivat sekä chinot että verkkarit

      Verkkarit yhdistetään rentoon löhöilyyn kotona tai treeniin, mutta voimme kertoa että nyt voit näyttää tyylikkäältä ja samalla tuntea itsesi mukavaksi samalla! Verkkareista saa nimittäin yhdistettyä myös todella tyylikkään asukokonaisuuden. Tietysti verkkarit ovat miesten housuina suositut muutenkin ja sopivat rentoon pukeutumiseen ja chillaamiseen.