Kotimainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Hupparit

Huppari - rentojen päivien täydellinen yläosa! Valikoimassamme on istuvampia ja väljempiä yksilöitä niin printillä kuin ilman. Osassa huppareista on vetoketjukiinnitys ja osa huppareista soveltuu hyvin urheiluun. Miesten hupparit on helppo yhdistää niin shortseihin kesäisin ja talvella farkkuihin!
Oma räätäli
Huppari - rentojen päivien täydellinen yläosa! Valikoimassamme on istuvampia ja väljempiä yksilöitä niin printillä kuin ilman. Osassa huppareista on vetoketjukiinnitys ja osa huppareista soveltuu hyvin urheiluun. Miesten hupparit on helppo yhdistää niin shortseihin kesäisin ja talvella farkkuihin!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       100 tuotetta

      Miesten Hupparit

      Hoodie eli huppari on hupulla varustettu useimmiten collegekankaasta valmistettu paita. Huppari nimitys tulee takana olevasta hupusta, jonka saa vedettyä suojaksi pään päälle. Hupparille ominaista on sen etupuolelta löytyvä kengurutasku, mutta huppareista tehdään myös vetuketjullisia versioita, jolloin ne muistuttavat enemmän takkia. Hupparien historia ulottuu aina viime vuosisadan alkuun, mutta suosiotaan käyttövaatteena ne ovat nostattaneet vasta 70-luvulta lähtien. Vaikka hupparit ovat vallanneet vaatetyylejä jo pitkään, ovat ne tulleet jäädäkseen. Voit siis olla varma, että ostaessasi hupparin teet ajattoman valinnan vaatekaappiisi. Muutama vuosikymmen takaperin hupparit olivat lähinnä suosittuja salivaatteena sekä hip hop -piireissä, mutta nykyiset miesten hupparit tennareihin ja istuviin farkkuihin yhdistettynä luo erittäin tyylikkään asukokonaisuuden. Huppari luo kivan juuri sopivan rentouden asuusi, mutta pitää silti sinut siistinä ja hyvännäköisenä.

      Luo rento ja sporttinen tyyli helposti hupparin avulla

      Miesten hupparit ovat tarpeeksi lämpimiä sellaisenaan viileisiin kesäiltoihin ja talvella takin alle.Jokaisen miehen vaatekaapista tulisikin löytyä sopiva huppari eri käyttötarkoituksiin - niin salille kuin vapaa-aikaan. Valikoimassamme on huppareita vetoketjukiinnityksellä ja ilman, sekä tyypillisesti useasta hupparista löytyy käytännölliset kengurutaskut. Useat hupparit ovat leikkauksiltaan istuvia, ja suosittelemmekin tarkkailemaan tuotekohtaisia kokomäärityksiä huolella. Huppari on hyvä vaihtoehto niille keleille, kun takki on vielä liian lämmin.

      Huoleton asuvalinta kaikkina vuodenaikoina

      Miesten hupparista on moneksi ja sitä on helppo yhdistellä erilaisten päällystakkien kanssa. Varma valinta hupparin päälle on musta nahkarotsi tai rento farkkutakki. Myös bombertakki toimii hupparin kaverina. Kannattaa siis huppariostosten jälkeen käydä kurkkaamassa myös valikoimamme takeista! Urheilullisen tyylin voi vielä viimeistellä vetämällä lippiksen päähän. Monikäyttöinen huppari sopii lämmittelyyn kuntosalilla, hengailuun kaupungilla ja on muutenkin oiva valinta vapaa-aikaan. Valikoimastamme löydät miesten hupparit eri väreissä, printin kera tai ilman. Tutustu mallistoomme ja valitse suosikkisi! Hupparia on aina hyvä pitää mukana, koska se on helppo laittaa esimerkiksi t-paidan päälle, jos ilma viilenee.

      JACK & JONES:ilta löytyy paljon huppareita eri väreillä. Musta huppari on aina varma valinta, mikä sopii todella monien housujen kanssa ja melkeinpä minkä tahansa värin kanssa. Musta huppari on hyvä laittaa silloin, kun haluaa pukeutua kasuaalisti, mutta ei liikaa. Turkoosi huppari tuo asuun pirteyttä, vaikka olisikin rento asu. Harmaa huppari taas sopii esimerkiksi eri väristen college housujen kanssa. Harmaan hupparin ja harmaiden college housujen kanssa saa luotua rennon lookin. Valkoinen huppari sopii hyvin esimerkiksi mustien farkkujen kanssa tai harmaiden college housujen kanssa. Kesällä valkoisen hupparin kanssa sopii hyvin kaikki shortsit. Vihreä huppari sopii hyvin, jos haluaa lisätä väriä asuun, mutta ei liikaa. Beige huppari on nätti ja neutraali väri, mikä myöskin sopii todella hyvin mustien farkkujen tai shortsien kanssa. Kuviollisia huppareita on meillä paljon. Pienet kuviot tai logot tuovat huppariin uutta ilmettä. Meiltä löytyy myös vetoketjullisia huppareita, jotka ovat hyviä esimerkiksi kesällä. Avaamalla vetoketjun saa viilennettyä oloa nopeasti ja se on kätevä riisua pois lämmön yllättäessä.