Kauluspaidat

Tyylikkäät miesten kauluspaidat juhliin, toimistotyöhön tai treffeille! Ajattomat kauluspaidat ovat vaatekaapin kulmakivi, joista hyvää huolta pitämällä nautit vuosia. Suurin osa kauluspaidoistamme sisältää elastaania, joka antaa kauluspaidalle hyvän istuvuuden, paremman käyttömukavuuden ja kroppaa korostavan leikkauksen.
Oma räätäli
Tyylikkäät miesten kauluspaidat juhliin, toimistotyöhön tai treffeille! Ajattomat kauluspaidat ovat vaatekaapin kulmakivi, joista hyvää huolta pitämällä nautit vuosia. Suurin osa kauluspaidoistamme sisältää elastaania, joka antaa kauluspaidalle hyvän istuvuuden, paremman käyttömukavuuden ja kroppaa korostavan leikkauksen.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       75 tuotetta

      Miesten Kauluspaidat

      Kauluspaita on miesten klassikkovaate, joka pelastaa nopean arkiaamun. Ajattoman tyylikäs kauluspaita sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaan. Asun rentouden tai muodollisuuden voit määritellä vaihtamalla kauluspaidan väriä ja kuosia sekä kokeilemalla sitä erilaisten housujen ja takkien kanssa. Valikoimastamme löydät miesten kauluspaidat vaaleista tummiin ja yksivärisistä printattuihin. Yksivärinen miesten kauluspaita on sopiva toimistotyöhön, mutta myös arkeen. Rohkeimmat voivat räväyttää myös printatulla kauluspaidalla, joka soveltuu hyvin epämuodollisempiin tilaisuuksiin ja eritoten yöelämään. Siisti kauluspaita on helppo valinta vuodenajasta riippumatta. Lämpimiin kesäpäiviin voit valita myös lyhythihaisen kauluspaidan.

      Toimivan vaatekaapin peruspilari

      Valkoinen miesten kauluspaita on tuote, jonka pitäisi löytyä jokaisen miehen vaatekaapista. Talvea myöten käytettävät kauluspaidat yleensä tummenevat, mutta väriä saa mielestämme aina olla edes printin muodossa. Rohkeimmat voivat valita kuviollisen tai erikoisemman värisen paidan, kun taas konservatiivisemmat pukeutujat laittavat päälleen yksivärisen paidan tai vaikkapa raidallisen version kauluspaidasta. Saat varmasti tyylikkään asukokonaisuuden yhdistämällä kauluspaidan chinojen tai hillittyjen farkkujen kanssa, tai pukemalla sen miesten neuleen tai neuletakin alle. Kauluspaidan valinnassa istuvuus ja mukavuus on tärkeää. Täydellinen kauluspaita istuu hyvin ja se päällä on helppo ja mukava liikkua. Istuvuuteen vaikuttaa paidan kauluksen koko. Hyvä muistisääntö tähän on, että kauluksen ja kaulan väliin tulisi mahtua kaksi sormea paidan ollessa napitettu ylös asti. Tämä sääntö pätee myös silloin kun ylimmät napit ovat auki. Kauluspaidan ei kuulu kiristää rinnan kohdalta, mutta sen ei myöskään tulisi olla liian löysä. Hyvin istuva kauluspaita tuntuu hyvältä päällä ja näyttää tyylikkäältä! Muistathan, että voit aina palauttaa tai vaihtaa tuotteen, joten oikean koon valitsemisesta ei kannata stressaantua. Kokosuosituksia on silti hyvä lukea.

      Kauluspaidat tuovat virkeyttä moniin tyyleihin

      Oletko suurten ja selkeiden ruutukuosien ystävä? Vaiko hillitympien sävyjen ja printtien ystävä? Meiltä löytyy miesten kauluspaitoja moneen makuun. Kuvioina voit valita ruutuja, raitoja tai vaikka camoprinttiä! Valikoimamme vaihtuvat, mutta siistejä kuvioita kauluspaitoihin löytyy kuitenkin aina! Hyvin leikattu kauluspaita on pakollinen vaate juhlaviin tilaisuuksiin sekä usein myös moniin työtilanteisiin. Jokaisen miehen tulisikin omistaa vähintään yksi klassinen valkoinen paita, joka eri mallisena ja eri materiaaleista valmistettuna sopii niin töihin kuin rentoon illanviettoonkin tai esimerkiksi häihin. Kauluspaidat ovat saaneet pintoihinsa kirkkaana hehkuvia sävyjä, joita vahvistat entisestään tummilla housuilla. Tällä asukokoonpanolla käännät varmasti katseet kadulla ja esimerkiksi illan huveissa. Jos elät taas hillitympiä sävyjä varten, klassiset ja murretut sävyt toimivat sen tyylikkäinä tehostajina. Hitunen hempeitä sävyjä antaa kivasti kontrastia bisnesmiehenkin karismaattiselle kokonaisuudelle.

      Kylmällekin ilmalle

      Ilman takkia kauluspaidan kanssa saattaa tulla viileä. Varmista siis että sinulla toimiva takki vaatekaapissasi kauluspaitaa varten. Se onkin helppoa, koska kauluspaita on todella helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa ja esimerkiksi farkkutakin kanssa yhdistetty kauluspaita onkin henkilökohtainen suosikkimme. Jos et ole farkkutakkien ystävä, ei hätää! Meiltä löytyy myös paljon muita takkeja, jotka saavat sinut rokkaamaan kauluspaidassasi. Tsekkaa siis myös mallistomme takeista.