Neuleet

Lämpöä ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Miesten neule sopii niin työpukeutumiseen kuin treffeillekkin. Neule lämmittää sellaisenaan ja on oiva valinta kerrospukeutumiseen. Ohuen neuleen voi pukea viilenevinä kesäiltoina, paksumpi neule suojaa paukkupakkasilta. Lisälämpöä saa valitsemalla neuleen korkealla kauluksella.
Oma räätäli
Lämpöä ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Miesten neule sopii niin työpukeutumiseen kuin treffeillekkin. Neule lämmittää sellaisenaan ja on oiva valinta kerrospukeutumiseen. Ohuen neuleen voi pukea viilenevinä kesäiltoina, paksumpi neule suojaa paukkupakkasilta. Lisälämpöä saa valitsemalla neuleen korkealla kauluksella.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       80 tuotetta

      Miesten Neuleet

      Pehmeä ja lämmittävä neule kuuluu jokaisen miehen vaatevarastoon. Se on monikäyttöinen vaate, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Jeronen valikoimasta löydät tyylikkäät neulepuserot ja -takit, jotka lämmittävät niin pitkinä kesäiltoina kuin talven kylminä pakkaspäivinä. Syksyllä miesten neuleet ovat loistava valinta kylmeneviin keleihin. Talvella ne lämmittävät takin alla, mutta keväisin vetoketjulliset ja napilliset neuleet menevät hyvin myös päällitakin asemesta. Valikoimastamme löydät erittäin trendikkäitä miesten neuletakkeja, vetoketjullisia neuleita sekä ohuempia neulepuseroita.

      Trendikäs neulepusero itselle tai lahjaksi

      Mukava neule tuntuu hyvältä päällä ja sopii mainosti niin työelämään kuin vapaa-aikaankin. Valikoimastamme löydät miesten neuleet moneen eri makuun ja tyyliin. Siistillä neulepaidalla luot huolitellun vaikutelman ja se toimii mainiona asuna töihin ja työpäivään. Toisaalta villapaita lämmittää sinua kylmillä talvipakkasilla ja antaa tehokkaan suojan talven kylmyyttä vastaan. Miesten neuleet, jotka sisältävät pelkästään puuvillaa tai villaa, ovat kaikkein lämpimiä ja ne sopivat erinomaisesti talven kylmimpiin keleihin. Puuvillaiset ohuemmat neuleet, joissa on kuituseosta, eivät ole pitkähihaisia paljoa lämpimämpiä, ja ne ovatkin sopiva valinta jopa yökerhoon talviaikana. Yhdistä ohut neule miesten kauluspaidan kanssa ja saat trendikkään, hieman konservatiivisemman asuyhdistelmän. Mikäli et ole vielä käyttänyt neuletta takin asemasta poutaisina syys- ja kevätiltoina, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan! Tutustu valikoimaamme, löydä tyyliisi sopiva neulepaita ja näytät hyvältä vuoden ympäri!

      Miesten neuleista on moneen tyyliin

      Todella monet miehet käyttävät neuleita iästä ja tyylistä huolimatta, ja se ei olekaan mikään ihme, ovathan ne todella tyylikkäitä ja käytönnöllisiä monen makuun. Neuleesta saat oikein yhdistämällä todella classyn tyylin, esimerkiksi yhdistämällä chinoihin tai puuvillahousuihin. Classy tyyli saa sinut näyttämään neuleen kanssa fiksulta ja siistiltä ja se sopii hyvin aikuiseen makuun. Jos haluat neuleesta rennomman ja nuorekkaan lookin, suosittelemme yhdistämään neuleen meidän farkkujen kanssa. Jos haluat vielä enemmän fiineyttä päivän lookkiisi, suosittelemme kokeilemaan turtleneck-neuletta. Se luo pitäjälleen todella classyn ja siistin näköisen asun. Plussana se on vielä mukava ja lämmin!

      Miesten neule on varma valinta

      Treffit lähenevät ja et tiedä mitä laittaa päälle? Neuleet pelastavat! Neulepusero tekee miehestä rennon ja ystävällisen vaikutelman. Miesten neulepusero on täydellinen valinta esimerkiksi syksyiseen treffipäivään kahvilassa tai illan hämärtyessä rennoille drinkeille mennessä. Neuleen valintaan vaikuttaa myös vaatteen mukavuus. Valise siis sellainen neule, joka on mukava päällä ja ei kutita. Useiden miesten neuleiden hihansuut ja helmat ovat varustettu joustavilla resoreilla, mikä lisää neuleen käyttömukavuutta ja pitää neuleen helman paikoillaan myös liikkuessa, joten ei haittaa vaikka kahvit päätyisivät kaupunkikävelylle. Myös kokovalinta vaikuttaa neuleen mukavuuteen. Voit aina tulla sovittamaan neuletta paikanpäälle ja tuotteissamme on kokosuositukset siitä, taipuuko koko pienempään vai suurempaan kokoon. Hyvä pukeutuminen on tärkeää hyvän ensivaikutelman luomisessa ja yhdellä yksinkertaisella pukeutumisvinkillä, joka toimii myös neuleiden kanssa, pääset jo pitkälle! Yhdistä vaalea neulepaita tummempien housujen kanssa luodaksesi treffipäivän asuusi kivan kontrastin. Sama pätee toisin päin, yhdistä tumman neuleen kanssa vaaleat miesten housut ja olet valmis hurmaamaan treffikumppanisi!