Shortsit

Lämmittääkö kesäaurinko tai onko lomamatka tiedossa? Miesten shorsit ovat vastaus helteisiin päiviin. Ilmavat ja joustavat treenishortsit sopivat sporttiseen arkeen. Farkkushortsit on helppo yhdistää T-paidan, kauluspaidan tai hupparin kanssa. Valikoimassamme on farkkushortseja eri väreissä, kulutuksen jäljillä tai ilman. Tutustu ja löydä suosikkisi!
Oma räätäli
Lämmittääkö kesäaurinko tai onko lomamatka tiedossa? Miesten shorsit ovat vastaus helteisiin päiviin. Ilmavat ja joustavat treenishortsit sopivat sporttiseen arkeen. Farkkushortsit on helppo yhdistää T-paidan, kauluspaidan tai hupparin kanssa. Valikoimassamme on farkkushortseja eri väreissä, kulutuksen jäljillä tai ilman. Tutustu ja löydä suosikkisi!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       100 tuotetta

      Miesten Shortsit

      Miesten shortsit ovat luonnollisesti sesonkituote, joihin julkaisemme uutuuksia huhtikuusta aina heinäkuuhun asti. Löydät shortseja usealla eri pituudella, leikkauksella ja kuviolla aina perinteisemmistä farkkushortseista armykuvioon. Myymämme miesten shortsit sopivat hyvin rannalle, kaupungille sekä lomalle. Shortsit viimeistelevät rennon kesälookin ja ovat erinomainen vaihtoehto farkuille kesähelteillä. Turvallisinta on yhdistää shortsit, T-paita ja sandaalit, mutta voit yhdistää myös siistit miesten shortsit jopa kauluspaidan ja bleiserin kanssa saadaksesi trendikkään asuyhdistelmän. Urheilushortsiemme kanssa tulisen lookin saa aikaan tietenkin vetämällä juoksukengät jalkaan. Suosittelemme seuraamaan mallikohtaista istuvuutta tuotesivun kokotaulukosta, mutta muistathan että Jerone.fi -verkkokaupasta tilatessa tarjoamme aina 30 vuorokauden palautusoikeuden. Voit myös tulla paikanpäälle sovittamaan shortseja taataksesi parhaan koon valinnan juuri sinulle!

      Kesän pelastus on hyvät shortsit

      Ei kesää ilman hyviä shortseja! Meiltä löydät parhaat miesten shortsit joka tarpeeseen olet sitten lähtemässä ulos, juhliin tai vaikka salille. Kuumempana kesäpäivänä kelpaa heittää jalkoihin farkkujen sijasta shortsit viilentämään pahinta hellettä. Tyylejä ja värejä miesten shortseille on monia. Meidän mielestä on hienoa, että miehetkin ovat ottaneet käyttöönsä kirkkaamman väripaletin ja oikein yhdistämällä räikeistäkin väreistä voi saada siistejä asuja niin arkeen kuin juhlaan. Suosittelemme räikeiden värien ja kuvioiden kanssa yhdistämään yksivärisen paidan luomaan kivaa kontrastia. Tämä pätee myös toisin päin ja yksinkertaisten lempeän väristen shortsien kanssa rohkaisemme antamaan asullesi boostia kirkkaan värikkäällä paidalla!

      Farkku- tai urheilushortsit

      Miesten shortsit ovat laaja käsite, mutta ne voidaan jakaa kahteen. Arkielämän shortsit, kuten farkut tai chinokangasta olevat shortsit ja urheilushortsit. Molempia kategorioita löydät laajan valikoiman nettisivuiltamme. Molempaa laatua on hyvä olla vaatekaapissa, koska ne ovat hyvän kesän peruspilarit. Lenkille ja salille urheilushortsit ovat trendikäs ja käytännölinen vaihtoehto. Shortsit antavat jaloille tarvittavan viilennyksen, kun tuntuu, että ilma käy liian kuumaksi. Sama ilmiö tapahtuu myös juoksuratojen ja salin ulkopuolella. Sitä varten on loistava valinta ostaa pari shortseja myös arkeen ja viihteelle, kun ei ole urheilemassa! Tähän suosittelemme aikaisemmin mainittuja farkku- ja chinokuosia jolla saat tyylikkään lopputuloksen mihin ikinä menetkään. Illan huveihin lähdössä siistin, mutta samalla rennon lookin saat yhdistämällä shortsit lyhythihaiseen kauluspaitaan.

      Olisiko sinun shortsien kuviointi camokuosi vai havaijin lehdet?

      Miesten shortsien tarina alkoi 1900-luvun alussa, jolloin luultiin, että shortsit eivät ikinä tule aikuisten miesten käyttöön, vaan jäävät lasten vaatteeksi. Kuitenkin 1910-luvulla lahkeet alkoivat lyhenemään aikuisillakin ja ihmiset ihastuivat shortseihin ja niiden käyttö tuli vahvasti muotiin 1930. Me olemme tästä tyytyväisiä, koska dikkaamme shortseista miehillä! Siitä lähtien miesten shortsien käyttö on vain lähtenyt nousuun. Shortsien stailaaminen on vain kehittynyt ajan saatossa ja nykyään niitä myydään sesonkiaikana melkeinpä joka miesten liikkeessä. Miesten shortsien myyminen on lisääntynyt ja sitä myötä myös niiden suunnittelu ja kuvioinnit. Shortseja löytyy melkeinpä joka kuviossa ja värissä ja se on meidän mielestä mahtavaa miehille! Käy katsomassa meidän sivujen tuotteet ja valitse omat suosikkisi ja pääset viettämään kesää viileänä ja siistin näköisenä!