T-Paidat

Valikoimastamme löydät sekä erottuvia ja rohkeita printti t-paitoja, kuin hillitympiä, yksivärisiä miesten t-paitoja. Valitse joko leikkaukseltaan väljempi t-paita tai jos haluat korostaa yläkroppaasi niin elastaania sisältävä joustavampi t-paita. T-paidat ovat vaatekaapin kulmakivi, joille löytyy aina käyttöä!
Oma räätäli
Valikoimastamme löydät sekä erottuvia ja rohkeita printti t-paitoja, kuin hillitympiä, yksivärisiä miesten t-paitoja. Valitse joko leikkaukseltaan väljempi t-paita tai jos haluat korostaa yläkroppaasi niin elastaania sisältävä joustavampi t-paita. T-paidat ovat vaatekaapin kulmakivi, joille löytyy aina käyttöä!
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       376 tuotetta

      Miesten T-Paidat

      Miesten t-paidat on kaikessa laajuudessa suurin valikoimamme, ja ostovalinnan tekeminen voikin tuntua vaikealta. Oletko nähnyt mieluisan tyylin Instagramissa, ja haluat pukeutua samoin? Meidän valikoimallamme se on varmasti mahdollista! T-paita on erittäin näkyvä osa asua, ja usein asukokonaisuutesi keskiössä. T-paidan avulla voit tuoda persoonaasi esiin kaikkina vuoden aikoina. Tyylilajeja on lähes rajaton määrä hillityn klassisesta räväkkään printtiin yöelämän itsevarmalle parkettien partaveitselle. Vaihtoehtoja selatessa on syytä miettiä yhteensopivuutta niiden alaosien kanssa. Olitpa sitten menossa viettämään iltaa ystäviesi seurassa, treffeille uuden Tinder -heilan seurassa tai kuntosalille pumppaan rautaa, löydät meiltä etsimäsi yläosan!

      Oikean kokoinen elastaaninen t-paita

      T-paidoissa tyyli jakautuu eri printtien lisäksi selkeästi myös leikkauksilla. Millainen leikkaus on kroppaasi ja mieltymyksiisi sopiva? Jos olet treenannut vuosia salilla, ja hankkinut ihailtavan kropan, miksi et korostaisi sitä tyköistuvalla miesten T-paidalla? Tyköistuva T-paita korostaa ennen kaikkea rintalihaksia sekä hauista. Elastaania puuvillan sekaan lisäämällä saadaan T-paidasta valmistettua erityisen ihonmyötäinen. Tuotekuvauksissa kerromme tuotteen materiaalin, joten jos tuote sisältää elastaania, voit päätellä sen olevan hyvin tyköistuva ja kroppaasi korostava. Elastaani tunnetaan toiselta nimeltään lycrana, ja se tekee tuotteesta venyvän. Tämän takia elastaaninen T-paita on pienemmän tuntuinen kuin täysin puuvillainen, mutta se ei tarkoita välttämättä, että koko olisi liian pieni. Kyse on pitkälti tottumuksesta ja makuasiasta. Pohjoismaissa on totuttu hieman väljempään istuvuuteen kuin Etelä-Euroopassa, joten tottumaton mies voi herkästi pitää elastaanista T-paitaa liian pienenä. Tästä syystä etenkin uusille asiakkaille suosittelemme tilaamaan yhtä kokoa isompana elastaania sisältävät t-paidat. Voimme luvata, että elastaaninen miesten t-paita ei koskaan muistuta päälläsi telttaa.

      T-Paidat jotka kääntävät päitä

      Et ehkä arvaisi, kuinka paljon pukeutuminen kertoo miehestä. Haluatko erottua yöelämässä näyttävällä miesten printti T-paidalla, samalla tuoden esiin itsevarmaa olemustasi, vai valitsetko mieluummin hillityn klassisen tyylin? Myös vaatteiden värillä on vaikutusta mielikuvan muodostumiseen sinusta. Valkoinen hyvin istuva T-paita on aina näyttävä, mutta myös muissa värivaihtoehdoissa on houkuttelevia etuja. Musta on käytännöllinen väri tahrojen sietoon, ja musta väri tunnetusti pienentää. Valkoinen väri taas luo illuusion suuremmasta koosta. Jos haluat korostaa yläkropan kokoa, yksi tehokas ja yleisesti käytetty yhdistelmä on mustat istuvat farkut yhdistettynä valkoisen hillityn T-paidan kanssa. Punainen väri sen sijaan yhdistetään seksikkyyteen ja haluttavuuteen. Syyksi tutkijat ovat kertoneet hedelmän kypsyyden ja jännityksen viettelyksen. Silmä on harjaantunut erottamaan hedelmien joukosta ne kypsimmät, kuten punaisen herkullisen omenan. Koska veri on punaista, väriin liitetään myös vaaran ja jännityksen tunteita, jotka ovat monelle kiehtovia. Sininen väri taas symbolisoi lojaaliutta ja rauhallisuutta. Sininen väri sopisikin ennen kaikkea esimerkiksi työhaastatteluun pukeutumiseen.

      Toimiiko miesten T-paidat keinona ilmaista itseä

      Totta kai toimii! Tyylejä ja malleja on niin paljon valikoimassa, että valinnan vaikeus nousee useimmilla ensimmäiseksi ongelmaksi. Kun valikoimaa on lähes rajattomasti maailmassa, miten löytää joukosta miesten t-paita, jonka ehdottomasti haluat? Vaikka meillä ei ole tarjota rajattomasti vaihtoehtoja, voi valinnan vaikeus iskeä Jeronenkin valikoimassa. Suosittelemme käyttämään tuoterajausta, jonka avulla voit selata vain tuotteita, jotka ovat saatavilla omassa koossasi, sekä rajata värivaihtoehtoja. Vaihtoehtoja voit karsia myös selaamalla tuotteita tyylisuunnan mukaan lajiteltuna kategorioista printti t-paidat, hillityt t-paidat ja yksiväriset T-paidat. Miten sitten tiedän mikä tyyli sopii itselleni? Totuus on se, että tiedät itse parhaiten. Haluatko näyttää tummaan t-paitaan pukeutuneelta rokkitähdeltä, värikkääseen kaulukselliseen t-paitaan somistautuneelta tanssijalta vai tykkäätkö hauskuuttaa ystäviä nasevalla tekstiprintillä? Pääkallot, erilaiset symbolit ja ornamentit toistuvat usein T-paitojen printissä. Näillä voit tuoda itsestäsi esiin tatuointien tapaan arvoituksellista ja jännittävää puoltasi. Paidan kuviointi voi toimia myös erinomaisesti yhdessä tatuointiesi rinnalla samalla korostaen taiteellista puoltasi. Kulta- ja hopea ovat vuosien ajan olleet yksityiskohtina kestosuosikkeja T-paitojen printissä. Ne luovat tuotteelle arvokkaan vaikutelman ja lisäävät sen erottuvuutta. Saman sävyiset kultaiset tai hopeiset korut sopivat mainiosti tällaisen yläosan pariksi. Asua miettiessä yleensä tärkeintä on asukokonaisuus. Miten farkut, takki ja kengät sopivat yhteen löytämäsi T-paidan kanssa. Rokahtavan valkoisen T-paidan kanssa revityt mustat farkut sopii kuin voi leivälle, mutta entä jos et omista mustia reikäfarkkuja? Meiltä löydät niitä onneksi kattavasti eri malleja ja kokoja.

      Oikean T-paidan valinta

      Olemme helpottaneet oikean T-paidan löytämistä jakamalla miesten T-paidat kolmeen eri alaryhmään, ja tämän lisäksi voit rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan. Muista että T-paitoja ei voi miehellä olla koskaan liikaa! Miehellä T-paita sopii tyyliin kuin tyyliin, ja jatkuvasti uusiutuvasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan paidan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Jerone tarjoaa miehille niin printti- kuin yksivärisiäkin t-paitoja, joita voi yhdistää monien eri housujen ja asusteiden kanssa. Monissa tuotteista on elastaania, joten suosittelemme tarkistamaan kokosuosituksen sekä materiaalin tuotesivulla. Muistathan että saat meiltä tuotteillesi maksuaikaa, sekä mahdollisuuden sovittaa tuotteita ensin kotona, ennen kun sinun tarvitsee tehdä ostopäätöstä. Jotta säästyt palauttamisen vaivalta, suosittelemme silti tutustumaan tarkoin tuotekuvauksen tietoihin. Voit verrata mittojasi mallin mittoihin, mutta ota huomioon, että mallit ovat keskimääräistä lihaksikkaampia, ja he voivat näyttää suuremmilta kuvissa kuin mitä oikeasti ovat. Yleisin palautuksen syy on liian pieni koko. T-paitojen palauttaminen liian suuren koon takia on todella harvinaista. Tästä syystä nyrkkisääntönä pidämme etenkin elastaanisten miesten t-paitojen kohdalla sitä, että tilaa kokoa isomman, jos olet epävarma kahden koon välillä. Kannattaa myös ottaa huomioon se, että elastaania sisältävät T-paidat ovat myös vartalon kohdalta tyköistuvia, joten ellet ole tyytyväinen keskivartaloosi, suosittelemme tilaamaan mieluummin hieman väljemmän täysin puuvillaisen T-paidan.