Kotimainen verkkokauppa. 1vrk toimitusaika. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Sport

Tyyliä ja mukavuutta sporttisiin päiviin! Jeronen Sport-valikoima tarjoaa laadukkaita miesten urheiluvaatteita salille, lenkille tai rentoon oleskeluun. Hyvin istuvat, hengittävät ja vieläpä hyvännäköiset urheiluvaatteet takaavat tehokkaan treenin ja tuntuvat hyvältä päällä myös liikkuessa.
Oma räätäli
Tyyliä ja mukavuutta sporttisiin päiviin! Jeronen Sport-valikoima tarjoaa laadukkaita miesten urheiluvaatteita salille, lenkille tai rentoon oleskeluun. Hyvin istuvat, hengittävät ja vieläpä hyvännäköiset urheiluvaatteet takaavat tehokkaan treenin ja tuntuvat hyvältä päällä myös liikkuessa.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       56 tuotetta

      Miesten Sport

      Treenaatko säännöllisesti tai pidätkö muuten vain urheilullisesta lookista? Jeronen miesten sport valikoiman tuotteet ei pelkästään tunnu hyvältä päällä, vaan ne myös näyttävät hyvältä! Sport-mallistosta löydät treenivaatteet, jotka ovat joustavia, hengittäviä, istuvia ja ennen kaikkea super tyylikkäitä! Nämä vaatteet eivät peittele raskaalla työllä hankkimaasi kroppaa, vaan päinvastoin ne korostavat sitä! Sport-malliston tuotteet on valmistettu silmällä pitäen nimenomaan kuntosaliharjoittelua. Laadukkaat kuntosalivaatteet takaavat sen, että saat parhaan tehon irti treenatessasi ja tunnet olosi mukavaksi ne päällä. Kaikki myymämme miesten treenivaatteet sisältävät 30 vrk palautusoikeuden, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi vaatteiden istuvuudesta.

      Monikäyttöiset ja tyylikkäät treenivaatteet aktiiviseen arkeen

      Hyvät treenivaatteet parantavat suorituskykyäsi ja korostavat maskuliinista kroppaasi. Treenivaatteiden on tärkeää tuntua hyvältä päällä ja olla istuvia, sillä liian kireät vaatteet voivat estää sinua liikkumasta ja liian löysät vaatteet roikkuvat häiritsevästi tielläsi. Valikoimastamme löydät sporttiset t-paidat, hihattomat, pitkähihaiset, hupparit, trikoot ja shortsit treeniin kuin treeniin. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että urheiluvaatteet soveltuvat myös muuhun vapaa-aikaan, joten voit myös yhdistellä niitä rennompaan arkipukeutumiseen ja näyttää sporttiselta vaikka kaupungilla pyöriessäsi. Valikoimassamme on mukana tuotteita laadukkailta huippumerkeiltä, kuten Ryderwear, ICANIWILL ja Björn Borg. Tutustu mallistoon ja hanki lisäpotkua treeneihisi!

      Ulkotreeniin suosittelemme

      Lenkille tai ulkotreeniin lähtiessä suosittelemme hyvän hengittävyyden omaavaa treenipaitaa. Jos treenipaita kastuu hikoillessa, tulee helposti kylmä viileämmällä kelillä. Kesällä taas toimii parhaiten t-paita tai hihaton. Meillä on paljon takkeja, jotka suojaavat kosteudelta ja ne ovat oiva valinta sateisempaan ilmaan. Näin huonompi ilmakaan ei estä sporttihetkeäsi! Björn Borg brändiltä meillä löytyy ulkotreeniin erittäin hyviä shortseja, jotka ovat kesällä parhaimmat esimerkiksi juoksuun, koska ne siirtävät hyvin kosteutta.Meiltä löytyy Ryderwearilta ulkotreeniin hengittäviä huppareita, mitkä ovat erittäin hyviä ulkotreeniin viileämmällä kelillä ja ne siirtävät hyvin kosteutta. On tärkeää, että viileämmällä kelillä kosteus siirtyy treenipaidasta hyvin, koska siten välttää kylmyyden, mikä hikoamisen jälkeen tulee.

      Sisätreeniin ja salille

      Salille suosittelemme sporttista pitkähihaista tai T-paitaa. Herkemmin hikoavat pärjäävät shortseillakin. Jos sinulle kuitenkin tulee kylmä helpommin, suosittelemme pitkiä hengittäviä housuja. Kotitreeniin on kiva pukea jotain mukavaa ja voit sporttailla myös kollareissa ja rennossa T-paidassa. ICANIWILL on tullut lähivuosina suureen suosioon ja varmasti yksi syy tähän kasvuun on tuotteiden hyvä laatu ja kestävyys. Meiltä löytyy paljon eri tuotteita ICANIWILL:iltä, esimerkiksi T-paitoja, jotka sopivat täydellisesti salitreeniin, sisätreeniin ja kesällä ulkotreeniin. ICANIWILLIN T- paidoissa on hyvä hengittävyys, mikä kuivattaa hikeä nopeammin. Meiltä löytyy ICANIWILL:iltä myös muutamia hihattomia, jotka sopivat sisä- ja salitreeniin todella hyvin. BJÖRN BORG:in musta tai tummanvihreä treeni T-paita sopii täydellisesti treeniin hyvän hengittävyyden takia. Siistit logobrodeeraukset hihoissa. Valmistettu kierrätetystä poleysterista.Myös meillä olevasta BJÖRN BORG-setistä löytyvät mustat ja tummansiniset bokserit, joissa on erittäin hyvä istuvuus, kosteutta ulos siirtävä teknologia ja pehmeät saumat, joten ne sopivat erittäin hyvin sisätreeniin ja salille.