Verkkapuvut

Miesten verkkapuvut, shortsiasut, tracksuitit ja collegeasut löydät tästä kategoriasta. Trendikkäitä, katumuotiin sopivia asuja, joissa yhteensopivat ylä-ja alaosat. Pehmeitä collegeita, jotka ovat mukavat päällä kotonakin! Näitä on helppo antaa settinä lahjaksi kumppanille, ystävälle tai perheenjäsenelle.
Oma räätäli
Miesten verkkapuvut, shortsiasut, tracksuitit ja collegeasut löydät tästä kategoriasta. Trendikkäitä, katumuotiin sopivia asuja, joissa yhteensopivat ylä-ja alaosat. Pehmeitä collegeita, jotka ovat mukavat päällä kotonakin! Näitä on helppo antaa settinä lahjaksi kumppanille, ystävälle tai perheenjäsenelle.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Leikkaus
       22 tuotetta

      Miesten Verkkapuvut

      Ajat ovat muuttuneet eivätkä verryttelyasut ole enää tyylitajuton valinta urheiluun tai maatilalle. Rento verkkapuku sopii asuna treeneihin, lenkille ja vapaa-aikaan. Verkkapuvussa voit näyttää samalla hyvälle ja tuntea olosi mukavaksi. Ne istuvat hyvin ja sopivat moneen arkiseen käyttötarkoitukseen. Sporttinen tyyli on nyt in ja verkkarit ovat tehneet paluun katumuotiin. Sinun ei tarvitse lähteä urheilemaan käyttääksesi verkkapukua, vaan voit käyttää sitä jopa kaupungilla pyöriessä. Etenkin pehmeät collegeasut ovat oiva valinta huolettomampaan lookkiin.

      Mukavuus ja tyylikkyys samassa paketissa

      Mallistostamme löydät viimeisteltyillä yksityiskohdilla olevia verkkareita sekä ihonmyöteisiä urheilutrikoita. Jokainen löytää myös tekosyitä olla liikkumatta, joten älä anna sopimattoman urheiluvaatteen puuttumisen olla yksi niistä. Trendikäs ja yhtenäinen verkkapuku antaa lisäboostia treeneihin ja sopii asuksi myös urheilusuorituksen jälkeen. Yhdistä tennarit verkkarien kaveriksi ja lyömätön asukokonaisuus on valmis. Verkkapuku on hyvä asu, vaikkapa ihan kauppareissulle tai nopeaan asiointiin, eikä asua tarvitse miettiä sen enempää. Meiltä löytyy myös kaksiosaisia shortsiasuja, jotka ovat täydellisiä kesään. Esimerkiksi Only & Sons brändiltä löytyy harmaa shortsiasu ja Jeronelta musta shortsiasu, jossa on printtiä rinnassa ja shortseissa sivuilla tekstiprinttiä. Shortsiasu on rento, mutta tyylikäs asu kesään. Helteillä ei mielellään laita kireitä vaatteita, vaan mielummin väljempää materiaalia. Shortsiasu sopii myös hyvin vaikkapa juoksemiseen tai kevyeen treeniin. Verkkapukujen kanssa sopii täydellisesti myös juoksukengät. Esimerkiksi harmaan verkkapukusetin kanssa sopii valkoiset kengät. Verkkapuvun alle voi hyvin laittaa T-paidan tai vaikka pitkähihaisen, jos haluaa vaihtelua.

      Löhöilypäivään

      Emme voi tarpeeksi korostaa verkkapukujen mukavuutta! Esimerkiksi kotona löhöilypäivään on mukava collegeverkkapuku täydellinen. Jos saatkin yhtäkkiä boostia treeniin, voit samassa verkkapuvussa vetää helposti treenin löhöilyn sijasta.

      Matkustukseen rennot vaatteet

      Junamatkat, lentomatkat ja pitkät automatkat, mitä pukea päälle? Verkkapuku sopii täydellisesti näihin matkoihin. Verkkapuvut ovat joustavia ja tuntuvat mukavalta päällä, eivätkä purista mistään. Pitkillä matkoilla rennoilla vaatteilla pystyy helposti nukkumaan. Verkkapuku on aina hyvä pitää mukana tienpäällä. Tyylikäs väriyhdistelmä verkkapuvuissa on harmaa ylä- ja alaosa. Se tuntuu erittäin rennolta ja samalla näyttää tyylikkäältä. Jeronelta löytyy tyylikäs harmaa collegeasu, jossa on toisessa hihassa yksityiskohtana koristetägi. Collegeasuun kuuluu collegepaita ja collegehousut.

      Kuviot tuovat pientä piristystä

      Pienet yksityiskohdat tuovat vaatteisiin piristystä. Yksityiskohdat tekevät helposti tylsän näkoisestä vaatteesta tyylikkäämmän. Esimerkiksi meidän yhdessä verkkapukusetissä on musta vetoketjullinen huppari ja mustat collegehousut, joihin on lisätty keltaiset yksityiskohdat, mikä tekee asusta tyylikkään. Jeronen verkkapuvuissa on hyvin yhdistelty eri värejä ja lisäilty yksityiskohtia. Jeronelta löytyy myös maastokuvioisia verkkapukuja, joissa on collegehousuissa kahdet etutaskut. Verkkapuku sopii täydellisesti lämmittelyyn ennen treeniä ja on helppo ottaa lämmittelyn jälkeen pois. Useimmissa verkkapuvuissa on vetoketjulliset taskut, joko hupparissa tai housuissa. Puhelin ja avaimet on helppo kantaa mukana ilman, että ne tippuvat. Verkkapuvuissa on monessa pystykaulus, mikä on viileällä kelillä erittäin käytännöllinen. Liukaspintainen materiaali on verkkapuvuissa tyypillistä, mikä sopii hyvin lämmittelyyn ennen treeniä tai kentänlaidalle ennen pelejä. Jos verkkapuvussa on liukaspintainen materiaali, siitä kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi, mitä normaalisti käyttää.