Kotimainen verkkokauppa. 1vrk toimitusaika. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Yritys

Noutomyymälä avoinna MA - PE 11:00 - 16:00. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan! 

Ota yhteyttä tästä
Puh. +358408280202 (ma-pe klo 11.00-16.00, pvm/ppm.)

Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sivun oikeassa alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta kiireellisissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!


YHTEISTYÖTÄ JERONEN KANSSA?

Teemme mielellämme yhteistyötä vaikuttajien kanssa.

Markkinointi ja yhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) jerone.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jerone.com


JERONEN TAUSTAA

Jerone on 100% suomalainen vaatealan perheyritys, joka on perustettu vuonna 2010. Toiminta-ajatuksemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima trendivaatteita sekä kenkiä ja asusteita miehille Aloitimme myymällä valikoimassamme vain tusinan verran eri vaatemalleja, mutta kysynnän kasvaessa olemme pystyneetkin laajentamaan entistä enemmän valikoimaamme! Pyrimme uudistamaan valikoimaamme uudistuu jatkuvasti muodin mukana. Olemme kiinnostuneita uusista brändeistä ja merkeistä, joten jos kaipailet jotain valikoimaamme, laita meille palautetta! Suurimpaan osaan myymistämme merkeistä myös maahantuoja. Lisäämme sivuillemme päivittäin uutuuksia, joista tiedotamme myös Facebook-sivuillamme ja Instagramissa. 

Jerone on saanut alkunsa kahden nuoren yrittäjän toimesta. Samalla tyylikkäitä, että erottuvia miesten vaatteita oli vuoteen 2010 asti turhauttavan vaikea löytää mistään päin Suomea. Trendivaateliikkeiksikin itseään nimittävät kaupat myivät miehille vain niukasti tuotetta - nekin korkeaampaan hintaan ja kaupan perimmäisestä nurkassa. Tuntui siltä että miehiä aliarvioitiin asiakasryhmänä vaatealalla. Jeronen palvelulle ja vaatteille olikin olemassa selvä markkinarako. Alaa nyt yli kymmenen vuotta kokeneina uskomme myös tietävämme mitä asiakas vaatii verkkokauppa-asioinniltaan ollakseen tyytyväinen. Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovatkin meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Jerone on kuitenkin vielä kasvuvaiheessa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Hyvään alkuun on päästy ja tästä matka vielä jatkuu, kiitos teidän mahtavien asiakkaiden!